Карта на сайта Затвори

UV-C бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствието на хора AIR FLOW UV STERIL


UV-C бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствието на хора AIR FLOW UV STERIL 500. На крачета.

UV-C бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствието на хора AIR FLOW UV STERIL 500. На крачета.

Уредите за дезинфекция на въздух от серия Air Flow Steril – Ozone Free са окомплектовани с източници Philips TUV UV-C 253.7nm OZONE FREE, изработени от специално кварцово стъкло, което филтрира вредната озоно-формираща дължина на вълната от 185nm. Air Flow Steril – Ozone Free е напълно безопасен за употреба в присъствието на хора. Той представлява напълно закрита бактерицидна лампа която унищожава всички бактерии, вируси и спори във въздуха. Бактерицидната лампа е изработена от висококачествена неръждаема стомана (stainless steel). Уреда за дезинфекция на въздух е снабден с вентилатори с висок дебит, които осигуряват циркулация на въздуха преминаващ през корпуса на устройството, в който са вградени UV-C бактерицидните пури. UV-C лъчението уврежда  ДНК структурата на всички микроорганизми - вируси, бактерии,  плесени и др., като ги унищожава за много кратко време и спира размножаването им, така се постига 99,9 %  дезинфекциран въздух. При направените изследвания най-ефективно се оказва UV-С лъчението с дължина на вълната от 253.7nm.

  • Как действа уреда за дезинфекция на Air Flow Steril – Ozone Free

Устройството унищожава бактерии, вируси и спори във въздуха чрез преминаване   на въздуха през корпуса на уреда, в който е инсталирана бактерицидната пура. Бактерицидната пура излъчва UV-C светлина с дължина на вълната 253,7 nm. Изпуснатата доза UV-C  лъчение осигурява 99.9% унищожаване на всички видове патогенни микроорганизми. Бактерицидната лампа е напълно изолирана и затворена в корпуса на уреда което значи, че може да се използва в присъствие на хора и животни. Въздуха се вкарва и изкарва принудително от вентилатори, дезинфекцира се от бактерицидната пура и излиза чист и дезинфекциран въздух.

  • Къде се използва уреда за дезинфекция Air Flow Steril – Ozone Free

Уреда за дезинфекция на въздух може да бъде използван в помещения като лаборатории, производствени помещения във фармацевтичната, хранително вкусовата както и всяка друга промишленост, операционни, аптеки, офиси,  фоайета на  болници и хотели, търговски обекти, учебни заведения, детски градини, домове за стари хора, частни жилища, църкви, театри, кина, ресторанти, както и на всички места с концентрация на повече хора. Уреда може да бъде използван напълно безопасно в присъствие на хора.

  • Монтиране и инсталация на уреда за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free

Инсталирането на системата за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free е лесно и не изисква професионална намеса. Уреда може да бъде свободно стоящ на крачета, да бъде на поставка на колела за по-лесно придвижване както и да бъде монтиран на стената или на тавана, чрез допълнително заявени аксесоари  - монтажни стенни или таванни скоби. Уреда отговаря на най-високите стандарти за хигиена е Европа. Уреда за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free е оборудван с елктронна пусково-регулираща апаратура (ЕПРА) на Philips Smart Light, която гарантира 9000 часа ефективна работа на бактерицидните пури Philips Ozone Free

  • Технически характеристики

 модификация

размери

дебит

мощност

UV-C

ЕПРА

вентилатори

Air Flow Steril 500 320х160х1400 500 180w 2хT8 Philips  Philips 4

 

Всички уреди са със захранване 220-240V, 50Hz, Заземяване клас I, степен на защита IP20

Стандарти: БДС EN 60598-1; БДС EN 60598-2-1; EN 55015:2013+A1:2015; EN 60598-1:15+AC15+AC16+A1:18

Гаранция:   24 месеца на уреда. 12месеца на светлоизточниците - задължителна подмяна след 9000 часа работа на пурите за гарантиране на максималната им ефективност.

Производител: Ибора ООД, София, България


1198.00 лв.